Vergaderruimte

Bij Het Kamphuis bieden wij een geweldige vergaderruimte die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De ruimte is voorzien van grote ramen die uitkijken op de prachtige groene omgeving rondom ons pand. Deze ramen zorgen niet alleen voor een prachtig uitzicht om van te genieten tijdens vergaderingen, maar bieden ook voldoende daglicht om een prettige werkomgeving te creëren.

Onze vergaderruimte is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en inspirerende plek om te vergaderen of presentaties te geven. Het Kamphuis biedt voldoende ruimte en is voorzien van comfortabele stoelen en een lange tafel, waardoor het de ideale setting is voor groepsdiscussies en het uitwisselen van ideeën.

Een ander kenmerk van onze vergaderruimte is de sfeervolle ambiance die wordt gecreëerd door het hoge plafond met zichtbare balken. Het zorgt voor een rustgevende en inspirerende omgeving die onze gasten helpt om hun creativiteit en productiviteit te stimuleren.

Wij streven ernaar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden tijdens hun vergaderingen of bijeenkomsten in onze vergaderruimte. Daarom zijn wij altijd bereid om aanvullende diensten te bieden, zoals catering, audiovisuele apparatuur of andere vereisten die onze gasten nodig hebben.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en inspirerende vergaderruimte, dan bent u bij Het Kamphuis aan het juiste adres. Onze ruimte biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst, waaronder een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving en alle faciliteiten die u nodig heeft om efficiënt te werken.

 

Het Kamphuis - Landelijk vergaderen

Veenhuizerweg 35
1704 DP Heerhugowaard

   06-14194738
   info@hetkamphuis.nl
  Contactformulier